The cinnamon is the dried bark of a smooth evergreen tree native to Sri Lanka and cultivated in the humid and hot regions of Mexico,,it,India,,en,Brazil and islands of,,it,Indian Ocean,,it,Scorza,,it,Carminativo,,en,diaforetico,,el,astringent,,es,stimulant,,it,Cinnamon is a warming carminative, which is used to aid digestion and provide relief for nausea,,it,vomiting and diarrhea,,it,It is used for stomach pains and syndrome,,it,irritable bowel,,it,recent studies have shown that cinnamon helps the,,it, India, Brasile e isole dell’ oceano Indiano.
PARTI USATE
Scorza
PROPRIETA’
Carminativo, diaforetico, astringente, stimolante, antimicrobico.
USI
La cannella è un carminativo riscaldante che si usa per favorire la digestione e dare sollievo in caso di nausea, vomito e diarrea.
Si usa per dolori allo stomaco e sindrome dell’ intestino irritabile, studi recenti hanno dimostrato che la cannella aiuta l’ body to more effectively use the,,it,insulin,,es,The majority of cinnamon reperibilenei supermarkets belongs to the variety Cinnamomum cassia,,it,harder,,it,darker and slightly more bitter,,it,True cinnamon,,it,zeylanicum,,en,It is softer,,it,paler color and a sweeter taste,,it,The dried bark and rolled it sells in the long battens,,it,cm at health-food stores,,it,The ground cinnamon which is located in supermarkets and in most stores is C,,it,cassia,,en,USES IN THE KITCHEN,,it,warm aroma,,it’ insulina.
REPERIBILITA’
La maggior parte della cannella reperibilenei supermercati appartiene alla varietà Cinnamomum cassia, più dura, più scura e leggermente più amara.
La vera cannella, C. zeylanicum, è più morbida, di colore più pallido e dal sapore più dolce.
La corteccia seccata e arrotolata si vende in stecche lunghe dai 5 to 45 cm nei negozi di cibi naturali.
La cannella macinata che si trova nei supermercati e nella maggior parte dei negozi è la C. cassia.
IMPIEGHI IN CUCINA
L’ aroma caldo, sweetly fragrant and spicy cinnamon,,it,characterized by clove and citrus notes,,it,It goes well with apples,,it,chilies and chocolate,,it,Cinnamon is one of the spices contained in Garam masala,,it,a mixture of Indian spices used to flavor savory dishes,,it,risi e curry,,en,Cinnamon is used as a carminative, along with other spices and aromatic plants,,it,you can freely add to infusions and teas for adding flavor,,it,The entire slats are used to flavor syrups,,it,creme,,en,drinks and other liquids,,it, caratterizzato da note di garofano e agrumi, si abbina bene con mele, peperoncini e cioccolato.
La cannella è una delle spezie contenute nel Garam masala, una miscela di spezie indiane usate per insaporire piatti salati, risi e curry.
La cannella si usa come carminativo insieme ad altre spezie e piante aromatiche, si può aggiungere liberamente a infusi e tè per aromatizzarli.
Le stecche intere si utilizzano per insaporire sciroppi, salse, creme, bevande e altri liquidi, and usually they are removed after they released their fragrance,,it,The slats cut into pieces are roasted and added to the mix of herbs or flavored tea blends,,it,desserts benefit from the presence of cinnamon,,it,that is most commonly used in cakes,,it,biscotti,,en,pastries and cakes fried,,it,Cinnamon powder is mixed to white sugar or dark and powder on porridge,,it,cereals,,it,coffee and toast,,it,Cakes and apple fritters are traditionally flavored with cinnamon,,it,CINNAMON,,it.
Le stecche tagliate in pezzi vengono tostate e aggiunte a mix di erbe aromatiche o a miscele di tè aromatizzati.
In General, i dolci traggono beneficio dalla presenza della cannella, che si usa frequentemente in torte, biscotti, pasticcini e dolci fritti.
La cannella in polvere si mescola allo zucchero bianco o scuro e si spolverizza su porridge, cereali, caffè e toast.
Torte e frittelle di mele sono tradizionalmente aromatizzate con la cannella.